Categoria de participant Pana la data de 14.10.2017
(inclusiv)
Dupa data de 14.10.2017*
medici primari/specialisti 250 lei 500 lei
medici rezidenti 100 lei 200 lei
biologi, biochimisti, fizicieni 100 lei 200 lei
studenti 100 lei 200 lei
asistenti medicali 100 lei 200 lei
Cina (25 noiembrie – Restaurant Bucium) – 150 lei/persoana

*participantii inscrisi dupa 14.10.2017 vor primi geanta de eveniment in limita stocului disponibil

Participarea la cursuri este gratuita, insa este conditionata de inscrierea la CONFER 2017.
Exceptie este cursul “Abilitati chirurgicale de baza”, unde taxa de participare este 590 lei si include materialele de curs, mesele si pauzele de cafea. Inscrierea la acest curs nu este conditionata de inscrierea la CONFER.

 PLATA TAXELOR

Taxa de participare la CONFER 2017/curs si taxa pentru cina se vor plati in contul Eventer.Net, nr. cont:  RO34BACX0000001109460000, deschis la Unicredit Bank Iasi. Cod fiscal Eventer.Net: RO 26964360.

Aceste taxe se pot plati si online, cu cardul, accesand sectiunea “Plata serviciilor achizitionate”, dupa autentificarea in Pagina Personala (este necesara inscrierea pe site pentru a putea accesa Pagina Personala).

 Pe documentul care atesta plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, orasul si mentiunea “CONFER 2017 – Taxa participare”.
Participantii care efectueaza plati dupa data de 14 octombrie 2017 trebuie sa prezinte la Secretariatul conferintei o copie a documentului prin care s-a efectuat plata.

TAXA DE PARTICIPARE INCLUDE:
• geanta cu documentele evenimentului;
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la sesiunile de lucru ale evenimentului;
• accesul la expozitia medicala;
• accesul la coffee-break-uri, mesele de pranz si cocktailul de bun-venit.

Va rugam sa va inscrieti la eveniment si/sau cursuri online, accesand sectiunea “INREGISTRARE ONLINE“. Ulterior inregistrarii, puteti accesa pagina personala, in baza numelui de utilizator si a parolei stabilite in formular, pentru a va inscrie la cursuri si la cina din 25 noiembrie, pentru a trimite rezumate, pentru a rezerva cazare sau pentru a plati online serviciile rezervate.

 Participarea la cursuri este gratuita, insa este conditionata de inscrierea la CONFER. In conditiile in care cursurile se desfasoara in paralel, va rugam sa va inscrieti la un singur curs pentru care veti primi diploma de participare. Exceptie de la aceasta regula sunt cursurile C5 – Scientific Writing si C6 – Profunzimea anesteziei care se vor desfasura consecutiv.

In cazul in care doriti sa participati doar la cursul “C4. Abilitati chirurgicale de baza”, va rugam sa trimiteti un email pe adresa contact@oncologieiasi.ro si sa furnizati urmatoarele informatii: nume, prenume, oras, anul de rezidentiat, CNP, telefon mobil, institutie. Taxa de curs se plateste in acelasi cont ca si taxa de participare la CONFER.

VALIDAREA INREGISTRARII LA CONFERINTA/CURSURI

Inregistrarea dvs. la conferinta/cursuri va fi validata dupa ce operatorul evenimentelor primeste copiile documentelor de plata sau a datelor din documentele de plata.
Copiile sau datele documentelor care atesta plata pot fi trimise folosind una dintre urmatoarele metode:

ONLINE
• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din sectiunea • prin e-mail, ca document scanat si atasat e-mailului, pe adresa: contact@oncologieiasi.ro
OFFLINE
• Prin fax la numarul: 0332.40.88.07

VOUCHER DE SERVICII SI PLATI

Voucherul de servicii si plati (documentul ce contine situatia serviciilor rezervate si a platilor efectuate pentru CONFER 2017) va fi trimis prin e-mail, pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare, dupa data de 25 octombrie 2017. Va recomandam sa prezentati acest document la secretariatul evenimentului pentru ridicarea materialelor.