21 – 24 NOIEMBRIE 2019 | Iași, Hotel “Internațional”

INREGISTRAREPAGINA MEA

C11. TRAIN THE TRAINER

Luni, 18 noiembrie 2019; curs pentru medici.

Directori de curs: Conf. Dr. Vladimir Poroch, Prof. Dr. Frank Ferris
Locație: Belvedere, Hotel Internaţional

 

11:00 – 12:00 Presentation Skills with PowerPoint
Large group interactive didactic
60 min
12:00 – 12:15 Pauză 15 min
12:15 – 13:45 Practice Presentation with Feedback
Several small groups so everyone can practice<>i
90 min
13:45 – 14:15 Pauză 30 min
14:15 – 14:45 Small Group Facilitation Skills
Large group interactive didactic
30 min
14:45 – 15:45 Practice Small Group Facilitation with Feedback
Several small groups so everyone can practice (I)
60 min
15:45 – 16:00 Pauză 15 min
16:00 – 17:00 Practice Small Group Facilitation with Feedback
Several small groups so everyone can practice (II)
60 min
17:00 – 17:30 Evaluation, closing remarks. 30 min

Contactează operatorul CONFER 2019

 

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@oncologieiasi.ro
Website: www.eventernet.ro

5 + 11 =