s
Înainte de a efectua o rezervare, vă rugăm să verificaţi disponibilitatea la numărul de telefon: 0332 40 88 05 sau la contact@oncologieiasi.ro.

METODE RE REZERVARE

Vă rugăm să rezervați cazare pentru CONFER 2023 până cel târziu pe data de 15 octombrie 2023, trimițând un e-mail pe adresa: contact@oncologieiasi.ro, în care specificați perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru CONFER 2023 – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabila fără dovada plăţii integrale pentru toată perioada cazării. Rezervarea neînsoţită de plata este considerată nulă.

ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului conferinţei. Până la data de 15.10.2023 se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior.

HOTEL INTERNAȚIONAL 4* Nu mai sunt camere disponibile

Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iaşi
Amplasat în cadrul Complexului Palas Iaşi, Hotelul Internaţional 4* oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit şi acces gratuit la piscina interioară, centrul de fitness, saună uscată şi umedă şi cadă cu hidromasaj. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, birou, cutie de valori.

Cameră single – 550 lei/cam./zi
Cameră dublă – 620 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL UNIREA 4* Nu mai sunt camere disponibile

Adresa: Piața Unirii nr. 5, Iași
Hotel Unirea Iaşi este poziţionat ultracentral, chiar în Piaţa Unirii. Hotelul este unul dintre cele mai uşor de găsit obiective din Iaşi.
Având în vedere poziţionarea privilegiată, Hotel Unirea se află aproape de principalele obiective turistive şi culturale ale capitalei Moldovei: Biserica Trei Ierarhi, Mitropolia Sfânta Paraschiva, Filarmonica şi Teatru Naţional Iaşi.

Cameră single – 440 lei/cam./zi
Cameră dublă – 510 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL SELECT 4* Nu mai sunt camere disponibile

Adresa: Str. Piața 14 Decembrie 1989 Nr.2, Iași

Locul tău Select pentru o călătorie de afaceri fără griji sau pentru o vacanță de neuitat, pune la dispoziție 24 de camere dispuse în camere duble și single, primitoare și confortabile.
Situat în inima orașului, poziționarea hotelului permite vizitarea celor mai importante atracții turistice, aflate în imediata apropiere, în centrul istoric.

Cameră single – 380 lei/cam./zi
Cameră dublă – 480 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL TRAIAN 4*Nu mai sunt camere disponibile

Adresa: Str. Piata Unirii nr.1, Iași, Romania
Grand Hotel Traian este un simbol legendar din centrul orașului Iași, fiind construit de renumitul inginer francez Gustave Eiffel. Acesta a fost visul primarului Scarlat Pastia ce și-a propus să construiască cel mai elegant Teatru Național. Fiind un proiect inovator cu un cost fără precedent în acele zile, Scarlat Pastia a fost nevoit să cedeze imobilul, fiind transformat de către noul proprietar în hotel. Gustave Eiffel, care a proiectat, de asemenea, Turnul Eiffel din Paris și Statuia Libertății din New York, și-a propus sarcina de a oferi toată gloria și opulența unui castel francez, necruțând nici un cost.

Cameră single – 340 lei/cam./noapte
Cameră dublă standard in regim single – 390 lei/cam./noapte
Cameră dublă standard – 440 lei/cam./noapte
Cameră deluxe (SGL/DBL) – 540 lei/cam./noapte
Cameră triplă (pat matrimonial + pat de o pers.) – 640 lei/cam./noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL RAMADA 3* Nu mai sunt camere disponibile

Adresa: Str. Grigore Ureche 27, Iaşi
Hotelul este amplasat la kilometrul zero al oraşului, chiar pe esplanada Complexului Comercial Palas. Localizarea centrală, la numai 15 minute distanţă de aeroport şi la doar 7 minute de Gara Centrală, permite un acces extrem de facil către hotel. Apropierea de principalele obiective turistice precum şi liniştea zonei, îi asigură hotelului Ramada un amplasament ideal.

Cameră single – 340 lei/cam./zi
Cameră dublă – 390 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL MOLDOVA 3* Nu mai sunt camere disponibile

Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 31, Iaşi
Hotelul este situat la aproximativ 300 m de Hotelul Internaţional. Toate camerele sunt modernizate, dotate cu minibar, TV Satelit, conexiune Internet.

Cameră single cu vedere la Palatul Culturii – 310 lei/cam./zi
Cameră dublă cu vedere la Palatul Culturii – 335 lei/cam./zi
Cameră single – 290 lei/cam./zi
Cameră dublă – 315 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.