METODE RE REZERVARE

Vă rugăm să rezervați cazare pentru CONFER 2021 până cel târziu pe data de 21 octombrie 2021, trimițând un e-mail pe adresa: contact@oncologieiasi.ro, în care specificați perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru CONFER 2021 – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabila fără dovada plăţii integrale pentru toată perioada cazării. Rezervarea neînsoţită de plata este considerată nulă.

ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului conferinţei. Până la data de 21.10.2021 se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior (cu excepția situației în care evenimentul nu va putea fi organizat în format fizic din cauza evoluției pandemiei COVID 19, caz în care suma achitată va fi returnată integral).

HOTEL INTERNAȚIONAL 4* 

Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iaşi
Amplasat în cadrul Complexului Palas Iaşi, Hotelul Internaţional 4* oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit şi acces gratuit la piscina interioară, centrul de fitness, saună uscată şi umedă şi cadă cu hidromasaj. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, birou, cutie de valori.

Cameră single – 420 lei/cam./zi
Cameră dublă – 460 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL UNIREA 4* 

Adresa: Piața Unirii nr. 5, Iași
Hotel Unirea Iaşi este poziţionat ultracentral, chiar în Piaţa Unirii. Hotelul este unul dintre cele mai uşor de găsit obiective din Iaşi.
Având în vedere poziţionarea privilegiată, Hotel Unirea se află aproape de principalele obiective turistive şi culturale ale capitalei Moldovei: Biserica Trei Ierarhi, Mitropolia Sfânta Paraschiva, Filarmonica şi Teatru Naţional Iaşi.

Cameră single standard – 330 lei/cam./zi
Cameră dublă standard – 380 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL MOLDOVA 3* 

Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 31, Iaşi
Hotelul este situat la aproximativ 300 m de Hotelul Internaţional. Toate camerele sunt modernizate, dotate cu minibar, TV Satelit, conexiune Internet.

Cameră single – 230 lei/cam./zi
Cameră dublă – 260 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.